Thea van Soelen - KCRMW - Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren

Ga naar de inhoud

Thea van Soelen

Exposanten 2022
Pentekeningen en schilderijen

Locatie 16, Wilgenhoekweg 44, Sint Laurens

Willem Klooslaan 30 4383 AT Vlissingen:
Telefoon: 0118-466 729
Mobiele telefoon: 06 12 03 62 70
Website: www.theart.nl
Social media: Facebook en Instagram

Thea staat met eigen camper als kunstkraam.

 
 
 

Na enkele jaren cursus in alle basistechnieken ben ik mijn eigen weg gegaan op het platte vlak. Dit was begin jaren negentig en al snel was mijn eerste expositie geregeld met de eerste aquarellen. Naast veelal realistisch werk ging ik steeds meer abstract werken. De spanning van het ontstaan van een doek is verslavend. Stemming en gevoel spelen mee. Vormen, kleuren en indrukken uit de natuur zorgen voor de nodige inspiratie. De laatste twee jaar heb ik het pentekenen weer opgepakt. Vooral dieren hebben mijn voorkeur, maar ook gebouwen en landschappen vind ik interessant en leuk om vast te leggen.
Het materiaal waar ik het liefste mee werk is acryl- en olieverf met soms een toevoeging van zand, zaagsel of zelfs schelpjes. Om een indruk te geven van wat ik doe en deed, staan er ook werken op de site die reeds verkocht zijn. Zoals u zult zien, is mijn werk heel divers. Maar altijd zullen de vrolijke kleuren en soms wat mystiek naar voren komen die u hopelijk aanspreken.
In mijn atelier naast mijn huis kan ik lekker werken zonder gestoord te worden. Na een berichtje of telefoontje bent u welkom om een bezoek te brengen en wat werk in 'levende lijve' te zien.
Terug naar de inhoud