Heleen van den Hooven - KCRMW - Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Heleen van den Hooven

Exposanten

Vilteilanden, verhalen, tekeningen

:: viltvormgeving ::

'Fantasie is het begin van de werkelijkheid' Barbara Tammes

vilteilanden
De afgelopen jaren heeft Heleen als viltkunstenares gewerkt aan een serie viltlandschappen in de vorm van eilanden. Door een afwisselend spel van kleuren en structuren roept ieder eiland een eigen verbeelding op. Ruige wol wordt bergen, draden worden rivieren. Er ontstaan de prachtigste baaien, inhammen, meren.  

flarden van verhalen
Tijdens reizen met naald en draad door deze landschappen heeft Heleen verder invulling gegeven aan deze werelden door de verhalen die er zijn ontstaan. Flarden hiervan zijn te lezen tijdens de expositie.

me and my 12 soulsisters
Tijdens het schrijven zijn beelden ontstaan en is ze haar 12 soulsisters tegen gekomen. Het zijn projecties van haarzelf uitgewerkt in kleurpotlood.  

Sinds half januari ben ik na zeven jaar van zelfstandig kunstenares voor 24 uur in dienst getreden bij Kunst Educatie Walcheren en houd me daar bezig met het in kaart brengen van de culturele omgeving op Walcheren met als doel de leerlingen van het voortgezet onderwijs op Walcheren hiermee in aanraking te brengen.
Dit kunnen zijn, kunstenaars die gastlessen verzorgen, culturele instanties of kunstroutes die een rol kunnen spelen.  Mochten er binnen uw netwerk hiervoor mogelijkheden liggen dan kunt u contact opnemen met hvdh@kewalcheren.nl


Vrijburgstraat 18
4387 AJ Vlissingen
0118 463989
heleen@ateljeeaanzee.nl
www.ateljeeaanzee.nl

Locatie KCRMW:  

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu